Tårtor, längder & bakelser
Gluten/laktosfri tårta

glutenfri kladdkaka med laktosfri hallonmousse, dekorerad med frukt och bär

Varianter

Artikel Art. nr. EAN Vikt

Egenskaper

Mycket låg glutenhalt Laktosfri

Mycket låg glutenhalt innebär att artikeln är tillverkad i bagerimiljö och att spår av gluten kan förekomma även om vi har gjort allt för att artikeln skall vara så glutenfri som möjligt.

Ingredienser

Laktosfri GRÄDDE, vatten, socker, mousse hallonpulver (socker, gelatin (nötkreatur), glykossirap, hallon, rödbetsextrakt, aromämne, maltodextrin, modifierad stärkelse, stärkelse, fruktsocker, salt, ÄGG, VETESTÄRKELSE, rapsolja, kakao, glukossirap, sirap, psylliumfrö, potatisfiber, förtjockningsmedel (guarkärnmjöl), förtjockningsmedel E401,E440, E407, surhetsreglerande medel (E327,E330,E331,E341), potatisstärkelse, ethylvanillin, färgämne (E120, E160e), arom, konserveringsmedel (E202). Tillverkad i bagerimiljö.
  • Svenska flaggan
  • Producerad i Ängelholm

Näringsvärde per 100 g

Energi 1350 kJ / 320 kcal
Fett 22 g
– varav mättat fett 11 g
– varav enkelomättat fett 0 g
Kolhydrater 29 g
– varav sockerarter 22 g
Fiber 0.7 g
Protein 2.9 g
Salt 0.1 g
Tårtor, längder & bakelser