Tårtor, längder & bakelser
Margaretatårta

Sockerkaksbottnar, hallonsylt, vaniljkräm och spritsad mandelmassa. (ingen grädde alls)

Varianter

Artikel Art. nr. EAN Vikt
Margaretatårta 6-8 bitar 9044 - -
Margaretatårta 12-14 bitar 9054 - -
Margaretatårta 18-20 bitar 9064 - -

Ingredienser

Vatten, mandelmassa ((socker, MANDEL, vatten, glykos , invertsocker)), socker, sylt (socker, hallon (30 %), vatten, hallon koncentrat (1%), förtjockningsmedel (E440, E401), surhetsreglerande medel (E330, E331, E333), konserveringsmedel E202, arom), VETEMJÖL, ÄGG, modifierad stärkelse, MANDEL, glukossirap, ÄGGVITA, VASSLEpulver (från MJÖLK), stärkelse (VETE, ris), fuktighetsbevarade medel glycerol, härdat veg.fett (kokos), färgämne (E160a), bakpulver (E450, E500), emulgeringsmedel (E471, E475), invertsocker, salt, chokladsigill (kakaomassa, socker, kakaosmör, vanilj, färgämne (E172)), SKUMMJÖLKSPULVER, förtjockningsmedel pektin, natriumalginat, surhetsreglerande medel: natriumcitrater, kalciumlaktat och trikalciumfosfater, syra, citronsyra, arom, färgämne (betakaroten), kaliumsorbat, konserveringsmedel (E281, E202), konserveringsmedel (kaliumsorbat), MJÖLKPROTEINER, naturlig arom, stabiliseringsmedel (E339, E401, E421, E450, E451, E516).
  • Svenska flaggan
  • Producerad i Ängelholm

Näringsvärde per 100 g

Energi 1150 kJ / 270 kcal
Fett 8.3 g
– varav mättat fett 1.9 g
– varav enkelomättat fett 0 g
Kolhydrater 41 g
– varav sockerarter 26 g
Fiber 1.2 g
Protein 4.5 g
Salt 0.37 g
Tårtor, längder & bakelser